Drobné úkoly

Během všedních dnů neustále řešíme tisíce drobných úkonů – peníze, krize, vztahy. Jednáme více směrem ven než dovnitř. Jsme strháváni vnějšími podněty, které lze snadno konzumovat. Odvádí pozornost od našeho vnitřního světa, od toho, co si potřebujeme vyřešit sami v sobě. To může být pro spokojený život a úspěšnou kariéru lídra velmi nebezpečné. Proto se pravidelně na nějaký čas od denní agendy oprostěte, i kdyby to měly být řádově minuty za týden. Budou jen vaše.

Zasněte se.

Po čem vaše ❤ skutečně touží? Co chcete dělat? Tím hlavním je nalezení spojení se sebou samým.

Lídr nemůže ten nápor zvládnout jinak než cestou autenticity. Vnitřní naladění, nastavení a jasné priority jsou oporou pro naplněný živit, pro víru v sebe, radost ze života, ať už děláme cokoli.

K čemu vás táhne vaše srdce?

Našeho #interim manažera si najala majitelka výrobní firmy. Chtěla se vyvázat z ubíjející rutiny. Dlouho v ní doutnala touha založit cukrárnu. Dělat něco, co jí bude naplňovat, co lidem dokáže předat pozitivní emoce a radost. My začali postupně přebírat exekutivní zátěž řízení firmy. Paní se uvolnily ruce. Dala se do realizace svého snu. Vybudovat cukrárnu.

Jsem přesvědčen, že úspěch toho, co děláte, je velmi závislý na tom, co opravdu dělat chcete.

krizový manager