V JPF se učíme rychle

„Do budoucna jedinou konkurenční výhodou je učit se rychleji než konkurence….“
Peter Senge

 Dnes už v Česku, Slovensku i v Polsku. A do budoucna se chceme učit i v celém regionu CEE. 😉

Poslední dobou se mě mnoho lidí ptá, jak se nám daří hlavně v Polsku. Inu, učíme se. 😁 A baví nás to. Je to výzva. Ikdyž jsem si přál, aby to šlo rychle, jde nám to tam pomaleji, než bych čekal. O to víc se učíme, rychle. 😂🤣 Vybudovat pořádný byznys k světu trvá v průměru 8-12 let, my jsme v Polsku 5 měsícú. Zeptejte se za 3 roky. 🙂

Zajímavé je to určitě v Česku, kde jsme za první dva měsíce 2023 udělali téměř stejný obrat jako za celý rok 2019. A za první kvartál 2023 uděláme větší obrat, než za celý rok 2020. Ten růst je enormní a nikdo z core týmu v ČR se opravdu nenudí. O tom by mohli povídat Arnošt Čáp, Jan Kodytek, Markéta Tesařová i další klíčoví lidé ve vedení firmy v Česku.

Na Slovensku jsme načali třetí rok fungování. A kromě aktivních klientů máme aktuálně pro zajímavost ve hře řízení deseti firem. Not bad.

Učíme se každý den a moc nás to baví. Chcete-li obstát ve vašem byznysu i vy, učte se. A učte se rychle.

Víte, jak se to říká. V byznysu máte buď peníze, nebo zkušenosti. Nikdy ne obojí zároveň. Pokud to vezmete takhle, bude se vám velmi málo stávat, že byste za každé situace nebyli bohatší.

Executive management