Holding

V JPF řídíme firmy, to je veřejně známá věc. Co zatím moc veřejně nepropagujeme, je to, že před časem jsme založili holding, ve kterém se zaměřujeme na správu a řízení vlastních firem. Investujeme do menších firem s nižšími desítkami milionů obratu. Jejich majitelé jsou často otcové nebo matky zakladatelé, kteří jsou nositeli know-how, rozjeli firmu do určité úrovně, ale teď potřebují pomoct s další expanzí. 📈 Aktuálně je v holdingu pět firem. A těsně před dokončením transakce jsou další dvě.

Díky našemu know-how z řízení více než 300 firem nepřinášíme ale jen peníze. Aktivně takové firmy posunujeme dopředu. O řadě z nich ještě nemohu mluvit 🤐, ale jednu z nich s laskavým svolením byznys parťačky uvedu. Záměrně s odstupem více než půl roku, aby bylo opravdu zřejmé, že firma se díky společnému partnerství výrazně posunula. Možná firmu dobře znáte i tady z LinkedIn. Mluvím teď o účetní firmě JK EDIT.

Julie Kamanová jsme se před 10 měsíci domluvili na odkupu 50% podílu a naši dosavadní spolupráci hodnotím skvěle. Julie je úžasná byznyswoman, která má drive, a během několika měsíců se nám společným úsilím podařily neskutečné věci. 👍 I po dotažení transakce o převodu podílu zůstala Julie CEO a hlavní tváří firmy. Zároveň jsme od prvního dne krom operativy začali intenzivně pracovat na zásadní věci – strategickém řízení firmy. Protože to násobně zvyšuje efektivitu provozního řízení firmy.

Pokud máte firmu, která vám už nějaký čas běží, máte za sebou prokazatelné výsledky, ale rádi byste se posunuli výrazně dál, budu rád, když se mi ozvete. U společné kávy ☕ můžeme probrat naše možnosti.

strategické řízení podniku